marți, 28 februarie 2012

Vine primavara! Sa alegem flori de 8 Martie

Mai sunt cateva zile pana vine primavara si toata lumea se bucura. Chiar daca este considerata o luna infernala pentru barbati, Martie poate veni cu suprize frumoase. Atat timp cat stii ce flori sa oferi iubitei, mamei sau bunicii tale. Atunci cand alegi flori de 8 Martie trebuie sa fii foarte atent pentru a nu “incurca oalele”. Ca de la barbat la barbat vom incerca sa va ajutam, in acest articol, sa alegeti florile potrivite pentru femeile importante din viata voastra.

Flori pentru iubita.






Trandafirii sunt florile care simbolizeaza dragostea. Avand un parfum specific, sunt cele mai frumoase flori de 8 martie. Chiar daca unii dintre barbati considera ca femeile sunt plictisite de trandafiri, acest lucru este fals. Tot ce trebuie sa faci e sa aranjezi buchetul de flori in asa fel incat sa iasa in evidenta. Alege un buchet de 31 trandafiri rosii care sunt aranjati sub forma de inima si iubita ta va fi foarte impresionata. Nu uita sa adaugi acestor flori de 8 martie si o felicitare frumoasa impreuna cu o cutie din bomboanele ei preferate.


Ce flori sa alegi pentru mama ta?



Daca vrei sa iesi din tipare, anul acesta o surpriza placuta sunt buchetele de anemone. De ce sa nu alegi ceva nou, mai ales ca aceste flori apar primavara si simbolizeaza prospetime si pasiune in acelasi timp. Anul asta, alege ca flori de 8 martie, anemonele si poti fi sigur ca ea va aprecia gestul tau. Un astfel de buchet ii poate aduce zambetul pe buze timp de mai multe saptamani, fiind cunoscut faptul ca aceste flori tin foarte mult. In acelasi timp aduc un plus de culoare, sunt flori mari cu un centru mai inchis la culoare fata de petale, iesind foarte bine in evidenta.

Pentru bunica ta.




Bunicii sunt persoane pe care le respecti foarte mult, de aceea trebuie sa fim foarte atenti cand le oferim flori, tocmai pentru a nu lasa impresia gresita. Atunci cand alegem flori de 8 martie pentru bunica, trebuie sa ne gandim doar la nevoile ei. Va recomandam sa alegeti un ghiveci de craciunite deoarece ingrijirea acestora este foarte simpla si reusesc sa iasa in evidenta prin faptul ca isi schimba culoarea frunzelor intr-un rosu aprins. Daca bunica ta are destul liber, o craciunita poate fi o provocare pentru ea, insa una usor de realizat, deoarece nu este o planta pretentioasa. Chiar dupa caderea florilor, ea ramane un element de decor special, tocmai datorita frunzelor colorate. Daca este pastrata in conditii prielnice, craciunita poate rezista o perioada foarte lunga de timp, bunicii vostri putand sa o vada inflorind de mai multe ori. Alege sa-i oferi bunicii tale o un ansamblu de craciunite care denota respect, frumusete, incredere si trimite un mesaj de “Iti multumesc!” foarte puternic.

Indiferent de ce flori vei alege pentru cele mai importante femei din viata ta, nu uita ca un buchet de anemone sau de trandafiri nu e de ajuns. In aceasta perioada trebuie sa fii mai bun cu iubita, mama sau bunica ta pentru ca este luna in care ne mandrim ca le avem aproape si ca le respectam. A oferi un buchet de flori de 8 martie nu e tot ce trebuie sa faceti in aceasta perioada. Incercati sa fiti mai buni, sa respectati mai mult femeile insa nu doar primavara ci tot anul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu